Ta førerkortet med Kör

Kom i gang i dag. Velg hvor og når du vil starte. Veien til lappen starter her!

Hvordan fungerer første kjøretime hos Kör?

Etter du har gjennomført trinn 1, trafikalt grunnkurs (påkrevet for deg under 25), er neste steg å ta en første kjøretime. Denne varer i 90 minutter. I denne timen skal trafikklæreren bli kjent med deg og dine kjøreferdigheter, dere skal finne ut av hvilket nivå du ligger på og du skal lære oss å kjenne. Når kjøretimen er ferdig vil du få tilsendt et program i appen med alle de obligatoriske kjøretimene du trenger og et antall kjøretimer trafikklæreren estimerer at du trenger for å bli klar for førerprøven. Da får du også vite hva lappen vil koste for deg. Den første kjøretimen koster NOK 450,-.

Første kjøretime bestiller du her eller i appen, og du velger hvor du vil at vi skal hente deg for å starte kjøretimen. Se hvordan Kör fungerer steg for steg.
Slik forbereder du deg til introtimen
Du må ha med gyldig legitimasjon og bevis på at du har gjennomført trafikalt grunnkurs om du er under 25 år. Er du over 25 er det nok med gyldig legitimasjon. Det er lurt å ha på gode sko og komfortable klær.

Les om alle kjøretimer og kurs

Hva sier elevene våre
Et utvalg anmeldelser fra Google og Facebook
Anmeldelse fra Google
Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
Anmeldelse fra Google
En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
Frida Midtskog Amundsen
Anmeldelse fra Google
Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
Anmeldelse fra Google
Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!
Last ned Kör-appen og kom i gang!
Trafikalt grunnkurs og alle kjøretimer bestilles i appen.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vi gir deg gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i innboksen din.
Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.