Den enkleste veien til lappen

Kör Trafikkskole i Tromsø gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book tid og sted i appen.
Hva tilbyr vi?
Klasse B - Automatgir og manuelt gir
Hvor mange lærere er vi i Tromsø?
2 lærere
Hvor kjører vi?
Vi kjører på Tromsøya, Kvaløya og fra Gammelgården til Kroken på fastlandet. Kontoret vårt er på Romssa Arena.

Ta førerkortet med Kör Trafikkskole i Tromsø

Kör Flex - mer valgfrihet

Kör Flex er vårt mest fleksible program! Med Kör Flex kan du velge hvor du blir hentet og hvilken lærer du kjører med. Du får også rabatt på alle kjøretimene.

Les mer om Kör Flex

Kör Basic - billigere

Kör Basic er for deg som vil spare mer penger og kan planlegge fremover. Du finner sannsynligvis ikke et billigere program i Norge.

Les mer om Kör Basic

Hvorfor er Kör den enkleste veien til lappen?

Kör er en annerledes trafikkskole. Vi mener at veien til lappen skal være enklest mulig, og at fokuset skal ligge på god, morsom og motiverende kjøreopplæring. Hjertet av Kör er appen – her har du full oversikt over din progresjon på veien mot lappen – alt i lomma, enkelt og greit!

Kontoret vårt ligger på Romssa Arena, og vi kjører på Tromsøya, Kvaløya og fra Gammelgården til Kroken på fastlandet. Skal du ta sikkerhetskurs på bane eller førerprøven, henter vi hjemme hos deg!

Møt våre trafikklærere i Tromsø

  Slik fungerer Kör

  Last ned Kör-appen
  Det gjør du fra App Store eller Google Play
  Bestill og gjennomfør første time
  Den første timen er en vanlig kjøretime hvor du og trafikklærer blir enige om hva som er den enkleste veien mot lappen for deg. Den første timen koster kun 450 kr!

  Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.
  Les mer om første time
  Motta programmet ditt i appen
  Etter første time vil du få tilsendt et program i appen som inneholder de obligatoriske kursene du trenger og et antall kjøretimer læreren estimerer at du trenger ut fra ditt nivå.

  Du kan forhåndsbetale programmet og få rabatt, og du kan velge mellom Kör Basic eller Kör Flex. Kör Basic er vårt billigste program og Kör Flex gir deg mer fleksibilitet.
  Les mer om program
  Bestill i vei!
  Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!

  Hvorfor skal du ta førerkortet med Kör?

  Full oversikt i appen

  I Kör-appen har du full oversikt over progresjonen din. Det er her du bestiller og avbestiller timer, betaler, loggfører øvelseskjøring, leser tilbakemelding fra trafikklærer etter endt time, øver på teorien og mye mer.
  Bestill time når du vil
  Hos oss slipper du å ringe, tekste eller sende e-post for å finne et tidspunkt som passer for deg og læreren din. I appen velger du dato og tidspunkt selv.

  Vi henter deg der du er

  Ikke tenk på reisevei til og fra oss. Du velger selv hvor du skal hentes – velg lokasjon i appen og trafikklærer møter deg til avtalt tid. Slik sparer du tid og kan enkelt legge inn kjøretimer i en travel hverdag!

  Skreddersydd program for deg

  Etter første kjøretime mottar du et program med alle timer du trenger for å være klar til oppkjøring, i tillegg til totalpris. Det gjør veien til lappen økonomisk forutsigbar!

  PS! Forhåndsbetaler du programmet får du rabatt på alle timene, og du betaler heller ikke noe med for å kjøre på kveldstid eller i helger!

  Kör sosialt

  Du kan enkelt dele din progresjon med foreldre, venner eller kjæresten. Har du en fast ledsager, kan hen også følge med på progresjonen og tilbakemeldingene du får fra trafikklærer. Det gjør det enklere å øve effektivt hjemme.

  Trafikalt grunnkurs på Romssa Arena

  Kurset inkluderer førstehjelp. Vi spanderer mat på 3. kursdag!

  Trafikalt grunnkurs på Romssa Arena

  Kurset inkluderer førstehjelp. Vi spanderer mat på 3. kursdag!
  Last ned appen og kom i gang med lappen!
  Book kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, øv på teorien og mye mye mer!

  Trafikkbloggen

   Hva sier elevene våre i Tromsø
   • Markus Rystad
    Anmeldelse fra Google
    Flinke kjørelærere med høy kompetanse. Kör henter deg hvor du vil å du kan ende kjøretimen hvor du vil. Anbefaler virkelig å kjøre opp hos Kör.
   • Anmeldelse fra Google
    Utrolig flinke lærere, blitt kjempe glad i alle sammen! Besto førerprøven og sensor sa det var lenge siden han hadde hatt en så bra oppkjøring. Skal leve lenge på det 😇
   • Markus Aronsen
    Anmeldelse fra Google
    Hyggelige lærera, god service og bra bila.
   Last ned appen og kom i gang med lappen!
   Book kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, øv på teorien og mye mye mer!