Kör Trafikkskole

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor kjører dere?
OK, hva er Kör?
Kör er en trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse. Vi har laget en app som gjør det enklere å bestille timer, betale, følge med på egen progresjon, se tilbakemeldinger fra lærer, gi rating på lærer og mye mer.

Appen laster du ned fra AppStore eller Google Play.
Hvordan fungerer Kör?
Se hvordan Kör fungerer steg for steg her.

Du laster ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en introtime. Du bestemmer tidspunktet for din time selv, og blir hentet der du vil (i Oslo). Etter introtimen får du tilbud om et personlig opplæringsprogram, med oversikt over antall timer du trenger og hvor mye det vil koste. Du kan så velge å forhåndsbetale programmet, eller booke en-og-en time etterhvert som du fortsetter opplæringen med oss.
Hvordan går jeg i gang?
Er du under 25 år, trenger du trafikalt grunnkurs før du kan bestille en introtime. Er du over 25 år, kan du bestille en introtime med én gang. For mer informasjon om veien til lappen, les her.
Jeg har en rabattkode. Hvordan kan jeg bruke den?
Du skriver inn rabattkoden på betalingsskjermen i appen når du bestiller en introtime, en annen kjøretime, eller når du skal betale for et opplæringsprogram.
Kan jeg bruke appen uten å bli kunde?
Ja! Bare last ned appen og lag en bruker. Du kan så begynne å bruke den til å logge privat øvelseskjøring, helt gratis.

Dersom du ønsker å bli kunde av oss i fremtiden, vil trafikklærerne våre se øvelseskjøringen din. De kan dermed gi deg tips til kjøreruter når du kjører privat.
Hvor mange kjøretimer trenger jeg?
Antall kjøretimer er avhengig av ditt ferdighetsnivå og hvor mye du kjører på fritiden. I tillegg til vanlige kjøretimer, trenger du obligatoriske timer. Mer om de obligatoriske kravene kan du lese her.
Hva koster lappen?
Hva lappen koster er avhengig av ditt ferdighetsnivå og din progresjon. I Norge koster lappen i gjennomsnitt ca. 35 000 kroner. I Kör sørger vi for at du kun betaler for de timene du trenger for å bli klar for oppkjøring. Etter introtimen vil du motta ditt personlige program fra oss i appen. Ditt personlige program inkluderer alle timene du trenger og totalkostnaden av disse. De enste kostnadene som ikke er inkludert er statens satser for teoriprøve, oppkjøring og utstedelse av førerkort. Statens satser finner du her.
Må jeg ha et personlig opplæringsprogram?
Nei, du må ikke ha et personlig opplæringsprogram, men om du forhåndsbetaler programmet vil du få rabatt på alle timene i programmet. Om du øvelseskjører mye privat og din progresjon gjør at du er klar for oppkjøring på færre timer enn det som er i din plan, refunderer vi den resterende summen.
Kan jeg velge trafikklærer?
Med Kör får du den trafikklæreren som er tilgjengelig når du ønsker time. Alle våre trafikklærere har tilgang til å se din historikk og progresjon, så de enkelt kan fortsette der forrige time ble avsluttet.
Jeg er veldig flink til å kjøre bil og trenger kun det obligatoriske.
Det kan godt være at dette stemmer, men hos Kör starter veien til lappen med en introtime. Våre trafikklærere følger norske myndigheters anbefalinger og krav. Ditt program er laget slik at du kan være trygg på at du vil komme ut på den andre siden som en god og trygg trafikant.
Hvordan kan jeg kontakte Kör?
Du kan kontakte Kör på e-post eller skrive til oss på Facebook.
Last ned appen og kom i gang!