Kampanje!

15 % rabatt på lappen!

Spar opptil 7 500 kr!

Kom i gang og spar penger!

Bruk rabattkoden "SOMMERPROGRAM" når du kjøper programmet i appen. Tilbudet gjelder kun program som koster 20 000 kr eller mer.
Koden er gyldig til 7. august.

Ikke Kör-elev enda?

Book introtimen i kampanjeperioden, og gjennomfør den innen 14. august for å benytte deg av rabatten. Send oss en melding etter du har booket introtimen.

Slik fungerer Kör

Last ned Kör-appen
Det gjør du fra App Store eller Google Play
Book og gjennomfør introtimen
Dette er den første kjøretimen din på 90 min hvor du blir introdusert til Kör og læreren ser på ferdighetene dine. Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.
Se hvilke områder vi kjører i her.
Motta programmet ditt
I etterkant av timen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen som inneholder alle de obligatoriske kursene du må ha og et antall kjøretimer trafikklæreren har antar at du trenger ut ifra dit nivå. Du vil også se et estimat på hvor mye lappen vil koste for deg.
Skriv inn rabattkoden!
Når du har mottatt programmet ditt klikker du på "betal nå med rabatt" og skriver inn rabattkoden. Da får du 15 % på hele lappen!

Alternativ for deg som ikke har alle pengene på konto

I samarbeid med SVEA Finans kan du delbetale lappen over seks måneder helt rentefritt og likevel benytte deg av rabatten. Det eneste som kommer i tillegg er et etableringsgebyr på 599,-. Les mer her.

Hva er så spesielt med Kör Trafikkskole?

Vi har utviklet en app hvor du som elev booker timer, velger tidspunkt og hentelokasjon, tracker din øvelseskjøring, øver på teorien og mye mer! Book time når det passer deg best!
Last ned Kör-appen!
Book kjøretimer i appen og velg hvor du vil starte kjøretimen din!