Våre tilbud og kampanjer

  Ta førerkortet med Kör
  Kom i gang i dag. Velg hvor og når du vil starte. Veien til lappen starter her!

  Slik fungerer Kör

  Last ned Kör-appen
  Det gjør du fra App Store eller Google Play
  Bestill og gjennomfør første time
  Den første timen er en vanlig kjøretime hvor du og trafikklærer blir enige om hva som er den enkleste veien mot lappen for deg. Den første timen koster kun 450 kr!

  Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.
  Les mer om første time
  Motta programmet ditt i appen
  Etter første time vil du få tilsendt et program i appen som inneholder de obligatoriske kursene du trenger og et antall kjøretimer læreren estimerer at du trenger ut fra ditt nivå.

  Du kan forhåndsbetale programmet og få rabatt, og du kan velge mellom Kör Basic eller Kör Flex. Kör Basic er vårt billigste program og Kör Flex gir deg mer fleksibilitet.
  Les mer om program
  Bestill i vei!
  Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!
  Hva sier elevene våre
  Øyunn Krogh
  Jeg er så glad for at jeg valgte å ta lappen sammen med Kör. Det har vært veldig lettvint å booke timer, følge opp tilbakemeldinger og holde oversikt over prosessen i appen. Kjørelærerne har utelukkende vært flinke og fine mennesker å ha med å gjøre.

  Jeg har fått gode tilbakemeldinger og følt meg i trygg bak rattet. Første kjøretime satte jeg sammen kjørelæreren ett mål, og det klarte jeg å nå!
  Anmeldelse fra Google
  En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
  Anmeldelse fra Google
  Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

  Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
  Frida Midtskog Amundsen
  Anmeldelse fra Google
  Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
  Anmeldelse fra Google
  Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

  Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  Få flere gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i mailen din.
  Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.
  Last ned appen og kom i gang!
  I appen vår kan du bestille og endre kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!