Førerkort klasse B

Hva er et program?

Spar penger på lappen ved å forhåndsbetale kjøretimene
Ingen elever er like
Alle som skal i gang med trafikkopplæring hos trafikkskole har forskjellige utgangspunkt og forutsetninger. Første kjøretime hos Kör brukes derfor til å kartlegge nivået ditt, slik at vi kan skreddersy et personlig program for deg med alle kjøretimene du trenger for å være klar til oppkjøring! Denne timen kaller vi en introtime.

Hva inneholder et program?
Programmet inneholder alle obligatoriske kjøretimer, i tillegg til antall kjøretimer som trafikklærer mener du må ha for å bli klar til førerprøven. Husk at programmet forutsetter at du øvelseskjører privat, og øver på det du og trafikklærer har gått gjennom i timene.
Programmet rett i appen
Etter første kjøretime vil du få programmet i appen, i tillegg til hva det vil koste. Om du betaler hele lappen på forskudd, vil du få 5 % rabatt av totalsummen.

Har du ikke mulighet til å betale alt på én gang? Du kan også betale over seks måneder med delbetaling – les mer om ordningen her!

Åpent kjøp i 30 dager
Angrer du på programkjøpet, gi oss beskjed innen 30 dager, og vi vil refundere de ubrukte timene. Er programmet betalt med Vipps, debet- eller kredittkort, vil beløpet refunderes tilbake til samme betalingsmåte. Dersom programmet er finansiert med Riverty (tidligere Arvato) eller SVEA vil vi gi beskjed til dem og de vil slette kravet. Eventuelle utestående eller allerede betalte renter eller gebyrer betalt til Riverty eller SVEA refunderes ikke.

Vi refunderer kjøretimene du ikke trenger
Dersom du ikke trenger så mange timer som du har betalt for, refunderer vi de ubrukte timene. Du får refundert den resterende summen etter at du har gjennomført opplæringen og bestått førerprøven.
Kom i gang med lappen!
Book timer i appen, så henter vi deg der du vil!