13. november 2023

Velg selv!

bil med manuelt gir koer trafikkskole
I 2023 lanserte vi Kör Basic og Kör Flex. Dette gjorde vi at du skal få velge den ruta som passer deg best på veien til lappen. Nå lanserer vi valgfri lærer for alle våre Flex elever, slik at du kan velge den læreren du ønsker når du bestiller kjøretimer.

Med valgfri lærer kan du hver gang du skal bestille en time se hvilke lærere som er tilgjengelige på det tidspunktet du ønsker å bestille kjøretime. Og er ikke din foretrukne lærer ledig, kan du velge en annen lærer eller et annet tidspunkt. Med Kör Flex har du fleksibiliteten til å velge!

Valgfri lærer krever siste versjon av appen (3.10.3) og funksjonen må skrus på av kundeservice. Kontakt oss i chatten dersom du har Kör Flex og ikke ser muligheten for å velge lærer i appen.