Den enkleste veien til lappen
En trafikkskole i Asker og Bærum som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book tid og sted i appen.

I Asker og Bærum tilbyr vi kun opplæring med automatgir (elbil).
Bestill kjøretime i appen
Start timen der du vil
Velg når du vil kjøre

Den enkleste veien til lappen
En trafikkskole i Asker og Bærum som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book tid og sted i appen.

I Asker og Bærum tilbyr vi kun opplæring med automatgir (elbil).
Bestill kjøretime i appen
Start timen der du vil
Velg når du vil kjøre
Ta førerkortet klasse B

Ta førerkortet med Kör Trafikkskole i Asker og Bærum

Fra Lysaker til Engelsrud, vi henter deg der du er!

Kör Flex - mer valgfrihet

Kör Flex er vårt mest fleksible program! Med Kör Flex kan du velge hvor du blir hentet og hvilken lærer du kjører med. Du får også rabatt på alle kjøretimene.

Les mer om Kör Flex

Kör Basic - billigere

Kör Basic er for deg som vil spare mer penger og kan planlegge fremover. Du finner sannsynligvis ikke et billigere program i Norge.

Les mer om Kör Basic

Møt våre trafikklærere i Asker og Bærum

 • Adeel Butt
  Områdeleder og faglig leder
  Jeg går på spa nesten hver mandag.
 • Kolbjørn Gabrielsen
  Trafikklærer
  Jeg er flink til å være grei!
 • Marcus Vik
  Trafikklærer
  Jeg har utført et breakdance show på Chateau Neuf.
 • Nasim Javeed
  Trafikklærer
  Jeg er oppvokst i idylliske Drammen, og har tre barn som er mine aller beste venner. På fritiden forsøker jeg å holde meg i form!
 • Sajid Khan
  Trafikklærer
  Bor i Lier og har jobbet som trafikklærer i 10 år. Jeg snakker spansk og forsøker å lære meg portugisisk!
 • Stig-Arne Graven
  Fagansvarlig
  Jeg var med å starte opp en paragliderklubb på Bardufoss.

Slik fungerer Kör

Last ned Kör-appen
Det gjør du fra App Store eller Google Play
Bestill og gjennomfør første time
Den første timen er en vanlig kjøretime hvor du og trafikklærer blir enige om hva som er den enkleste veien mot lappen for deg. Den første timen koster kun 450 kr!

Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.
Les mer om første time
Motta programmet ditt i appen
Etter første time vil du få tilsendt et program i appen som inneholder de obligatoriske kursene du trenger og et antall kjøretimer læreren estimerer at du trenger ut fra ditt nivå.

Du kan forhåndsbetale programmet og få rabatt, og du kan velge mellom Kör Basic eller Kör Flex. Kör Basic er vårt billigste program og Kör Flex gir deg mer fleksibilitet.
Les mer om program
Bestill i vei!
Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!

Hvorfor er Kör den enkleste veien til lappen?

Kör er en annerledes trafikkskole. Vi mener at veien til lappen skal være enklest mulig, og at fokuset skal ligge på god, morsom og motiverende kjøreopplæring. Hjertet av Kör er appen – her har du full oversikt over din progresjon på veien mot lappen – alt i lomma, enkelt og greit!

Men fordelene stopper ikke der – vil du ta enkleste vei til lappen? Her er fem gode grunner for å velge Kör:

Full oversikt i appen

I Kör-appen har du full oversikt over progresjonen din. Det er her du bestiller og avbestiller kjøretimer, betaler, registrerer øvelseskjøring, leser tilbakemelding fra trafikklærer etter endt time, øver på teorien og mye mer.
Bestill kjøretime når du vil
Hos oss slipper du å ringe, tekste eller sende e-post for å finne et tidspunkt som passer for deg og læreren din. I appen velger du dato og tidspunkt selv.

Vi henter deg der du er

Ikke tenk på reisevei til og fra oss. Du velger selv hvor du skal hentes – velg lokasjon i appen og trafikklærer møter deg til avtalt tid. Slik sparer du tid og kan enkelt legge inn kjøretimer i en travel hverdag!

Skreddersydd program for deg

Etter første kjøretime mottar du et program med alle timer du trenger for å være klar til oppkjøring, i tillegg til totalpris. Det gjør veien til lappen forutsigbar både progresjonsmessig og økonomisk.

PS! Forhåndsbetaler du hele programmet får du rabatt på hele pakken!

Kör sosialt

Du kan enkelt dele din progresjon med foreldre, venner eller kjæresten. Har du en fast ledsager, kan hen også følge med på progresjonen og tilbakemeldingene du får fra trafikklærer. Det gjør det enklere å øve effektivt hjemme.

Ta trafikalt grunnkurs på nett

Du melder deg på i appen og følger kurset fra stua eller soverommet!

Ta trafikalt grunnkurs på nett

Du melder deg på i appen og følger kurset fra stua eller soverommet!
Last ned appen og kom i gang med lappen!
Book kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, øv på teorien og mye mye mer!

Trafikkbloggen

  Hva sier elevene våre
  Øyunn Krogh
  Jeg er så glad for at jeg valgte å ta lappen sammen med Kör. Det har vært veldig lettvint å booke timer, følge opp tilbakemeldinger og holde oversikt over prosessen i appen. Kjørelærerne har utelukkende vært flinke og fine mennesker å ha med å gjøre.

  Jeg har fått gode tilbakemeldinger og følt meg i trygg bak rattet. Første kjøretime satte jeg sammen kjørelæreren ett mål, og det klarte jeg å nå!
  Anmeldelse fra Google
  En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
  Anmeldelse fra Google
  Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

  Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
  Frida Midtskog Amundsen
  Anmeldelse fra Google
  Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
  Anmeldelse fra Google
  Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

  Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!
  Last ned appen og kom i gang med lappen!
  Book kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, øv på teorien og mye mye mer!