Førerkort klasse B

Oppkjøring (førerprøve)

Leksjon 150 min
Prøven gjennomføres med en av våre biler med en varighet inntil 75 minutter. I oppvarmingen før oppkjøringen vil læreren hjelpe deg med siste forberedelse. Selve oppkjøringen består av sikkerhetskontroll og kjøring i trafikk.

Les vår komplette guide til oppkjøringen!
Forberedelser
Oppkjøringen booker du selv på vegvesen.no. Etter at du har mottatt dato for oppkjøringen, må du videresende bekreftelsen du har fått på e-post til hei@koer.no snarest, slik at vi kan reservere bil og lærer til deg. Husk å gi oss beskjed minst to uker før oppkjøringsdato!

Øvelseskjør så mye som mulig og fokuser på tidligere tilbakemelding fra trafikklærerne. Tilbakemeldingene kan du se i appen under Fremdrift. Du kommer til å få 1-3 spørsmål om sikkerhetskontrollen på bilen.

Timen starter på trafikkstasjonen, med mindre annet er avtalt (sjekk i appen for å være sikker!)

Husk gyldig legitimasjon!
Oppkjøringen booker du selv på vegvesen.no. Etter at du har mottatt dato for din førerprøve, må du videresende bekreftelsen du har fått til oss på chatten eller på e-post til hei@koer.no snarest, slik at vi kan reservere bil og lærer til deg. Husk å gi oss beskjed minst to uker før oppkjøringsdato!

Øvelseskjør så mye som mulig og fokuser på tidligere tilbakemelding fra trafikklærerne. Tilbakemeldingene kan du se i appen under Fremdrift. Du kommer også til å få 1-3 spørsmål om sikkerhetskontrollen på bilen, så bruk tid på forberedelser også her.

Timen starter på trafikkstasjonen, med mindre annet er avtalt (sjekk i appen for å være sikker!)

Husk gyldig legitimasjon!
Kom i gang med lappen!
Book timer i appen, så henter vi deg der du vil!