Trenger du bil å øvelseskjøre med? Lei bil til øvelseskjøring med ekstra pedalsett fra Getaround!

Sist oppdatert: 15.12.21

Er moren din redd for at du krasjer den fine bilen hennes? Tør ikke broren din å øvelseskjøre med deg? Vi har inngått et samarbeid med Getaround og leier nå ut to biler med ekstra pedalsett, så du og ledsageren din kan drive med trygg øvelseskjøring når dere ønsker!

Vi kjører et introduksjonstilbud, hvor du kan leie bilene fra 135 kr. Kör-elever får ytterligere rabatt ved å bruke rabattkoden “Trafikkskole2022” i Getaround-appen.

Privat øvelseskjøring gjør at veien mot lappen blir billigere, og er viktig for å ha god progresjon. Men ikke alle har bil å øvelseskjøre i! Dette ønsker vi å gjøre noe med. Derfor har vi inngått et samarbeid med Getaround – Europas største bildelingstjeneste.

Ledsager kan føle seg trygg med egne pedaler
Gjennom appen deres leier vi ut to biler med ekstra pedalsett på passasjersiden. Pedalsettet gir en ekstra trygghet når dere skal ut på veien, og gjør øvelseskjøringen til en bedre opplevelse, både for usikre elever og stressede ledsagere! Bilene står på parkeringsplassen i Trondheimsveien 119 på Grünerløkka, Oslo.

Øv på sikkerhetskontrollen når du er ute å øvelseskjører! Se hvilke spørsmål du kan få på førerprøven her.
Leier man bil gjennom Getaround er leieforholdet dekket av forsikringen deres, slik at du trygt kan øvelseskjøre uten å være redd for å ende opp med å punge ut om ting skulle gå skikkelig galt. Du kan lese mer om forsikringsdekningen her.

Skal du begynne å ta kjøretimer hos en trafikkskole? Last ned appen vår og book timer! Vi henter deg der du er i Oslo, Tromsø, Kolbotn, Ski, Oppegård og Langhus for å starte kjøretimen din.