Trafikalt Grunnkurs på nett

Trafikalt grunnkurs (teorien) er et obligatorisk kurs for deg som er under 25 år. Kurset gir deg et godt grunnlag før du skal begynne å øvelseskjøre. Trafikalt grunnkurs på nett bookes i appen vår.

Hva er digitalt trafikalt grunnkurs?

Alle under 25 år som skal sette seg bak rattet, enten de skal øvelseskjøre hjemme eller starte opplæringen på en kjøreskole, må gjennomføre trafikalt grunnkurs (TGK). Kurset kan gjennomføres på nett eller fysisk i et klasserom.

Kursene er ganske like, men litt forskjellige
Den største forskjellen er at når du møter opp på fysisk TGK deler du klasserom med 15 andre, som mest sannsynligvis kommer fra den samme byen, eller i nærheten av der du bor. På digital TGK deler du skjermplass med 7 andre, som logger seg på fra hele Norge, og noen ganger fra utenfor Norge også.

En annen forskjell er at TGK på nett går over kun tre kvelder, mens fysisk TGK går over fire. Det er fordi man ikke har førstehjelpskurs på TGK på nett. Tar du TGK på nett, må du ta førstehjelpskurset i tillegg, mens det er inkludert på fysisk TGK.

Uavhengig om du tar TGK fysisk eller på nett må du gjennomføre mørkedemo mellom 1. novemver og 15. mars. Kurset kalles også mørkekjøringsdemonstrasjon eller trafikant i mørket. Kjært barn har mange navn. Du kan uansett lese mer om kurset her.

Skal du ta TGK på nett vil du før kursstart motta en e-post med informasjon og link til videorommet. Lad opp PC'en eller Mac'en og test høyttalerne og mikrofonen før kurset starter. Logg på litt før vi setter i gang og fullfør tre fine kvelder fra stua, soverommet, kjøkkenet eller der du ønsker å være.

Har du flere spørsmål om TGK på nett, kan du kontakte oss via chatten i appen.

Kurskalender, Trafikalt grunnkurs på nett

Påmelding til kurset skjer i Kör-appen. Før kursstart vil du motta påloggingsdetaljer på mail og chatten i appen vår. Husk å teste at mikrofon og kamera fungerer på Mac'en eller datamaskinen din.

Viktig informasjon om trafikalt grunnkurs på engelsk

Kurs på engelsk vil holdes av trafikklærer som også snakker norsk. Trafikklærer vil tilrettelegge for elever som foretrekker å snakke på norsk under kurset.
Slik melder du deg på trafikalt grunnkurs i appen
Last ned Kör-appen og meld deg på trafikalt grunnkurs på nett!
Påmelding og betaling skjer i appen.

Alt det du lurer på om trafikalt grunnkurs, men ikke gidder å google

Ofte stilte spørsmål