Kör Trafikkskole
Den enkleste veien til lappen.
En trafikkskole som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book tid og sted i appen.

Den enkleste veien til lappen.

En trafikkskole som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book tid og sted i appen.
16 000+
app-nedlastninger
1 600+
elever har tatt kjøretimer med oss
★★★★★
4,8 stjerner på Google
Hva sier elevene våre
Anmeldelse fra Google
Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
Anmeldelse fra Google
En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
Frida Midtskog Amundsen
Anmeldelse fra Google
Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
Anmeldelse fra Google
Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!
Slik fungerer Kör
3. Velg hentelokasjon og finn dato og klokkeslett som passer for deg
For å booke en time må du først velge hvor du vil bli hentet. Deretter velger du en dato i kalenderen og ledig tidspunkt.
2. Bestill en introtime
Når du har laget en bruker i appen, booker du introtimen din. Alle elevene hos oss starter med en slik time. På den måten kan trafikklæreren kartlegge ferdighetene dine, og dere kan sammen planlegge veien mot lappen. Er du under 25 år må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før du kan øvelseskjøre. Se når neste kurs holdes her.

5. Få tilbakemelding fra trafikklærer i appen!
Etter fullført kjøretime vil du få tilbakemelding fra trafikklæreren i appen. Har du registrert en ledsager, vil ledsager også få tilbakemeldingen fra trafikklæreren som SMS. Da vet både du og personen du øvelseskjører med hva du må øve på til neste kjøretime!
6. Få et skreddersydd program
Etter at introtimen er gjennomført, får du tilsendt et skreddersydd program. Dette inkluderer all obligatorisk undervisning, i tillegg til alle ekstra kjøretimer trafikklæreren mener du trenger. Betaler du hele programmet på én gang vil du få rabatt på hele lappen. Les mer her
8. Øv på teorien
I appen har vi også en rekke teori-quizer med ulike tema som kommer på teoriprøven. De er gratis, og du kan ta de så mange ganger du ønsker!
7. Følg med på din progresjon
I appen har du oversikt over din vei til lappen. Du kan se hvor langt du har kjørt totalt, hvor mange leksjoner du har igjen, og hvor lang tid du har brukt.
9. Track din private øvelseskjøring
Skal du øvelseskjøre med ledsager? Trykk på “start øvelseskjøring” når du begynner å kjøre, og legg mobilen fra deg. Når du er ferdig, vil du se et kart over hvor du har kjørt, hvor mange kilometer, og hvor lang tid du har brukt på øvelseskjøringen.
Hvis du lagrer aktiviteten, blir øvelseskjøringen synlig for trafikklærerne også. Les mer her.

4. Gjennomfør introtimen din
Trafikklæreren kommer og henter deg på adressen du velger når du booker kjøretimen.
1. Last ned appen
Appen vår finner du i Google Play og App Store.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi gir deg gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i mailen din.
Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.

Medieomtaler