SamKör med Overvinne

Vi i Kör er superstolte av å tilby deg som tar lappen med oss gratis tilgang til Overvinne! I Overvinne-appen kan du gjennomføre øvelser som kan bidra til å gi deg en bedre mestringsfølelse, eller redusere angsten, når du nærmer deg et stort kryss, skal ut på motorveien for første gang, eller skal kjøre i mørket.
Overvinne er utviklet av anerkjente norske psykologer, og hjelper mot blant annet angst og stress. Med Overvinne kan du håndtere dine utfordringer gjennom konkrete og forskningsvaliderte metoder.

Trykk her for å registrere deg og få din rabattkode.
Mer om Overvinne
Overvinne gir innsikten og teknikkene du trenger for å håndtere vanskelige tanker og følelser. På denne måten får du verktøyene du trenger for å møte dine egne følelser med forståelse heller enn frykt, og med mot heller enn unngåelse.

Deres psykologer har satt sammen 14 kapitler som gir innsikt, teknikker og verktøy de vet at fungerer.

I appen finner du også stemningsrapporten, der forteller du appen hvordan du føler deg. Slik blir du flinkere til å forstå følelsene dine og å se sammenhengen mellom din ytre og indre verden.

Ved å rapportere følelsene dine tre ganger om dagen får du også et lydklipp hver kveld. Dette hjelper deg med å videreføre det du lærer i Overvinne ut i hverdagen.

I appen har du også mulighet til å bestille time hos psykolog. Hos deres psykologer får du samme profesjonalitet og ekspertise som hos en tradisjonell psykolog, men med mulighet for å ta timen hvor og når det passer deg.


Fungerer Overvinne?
Digitale verktøy brukt som egenveiledet selvhjelp (brukt uten hjelp av helsepersonell) har vist seg å ha en signifikant effekt på symptomer på angst og depresjon. Studier viser at digitale verktøy brukt som egenveiledet selvhjelp er effektivt for de som gjennomfører behandlingen.

Overvinne har også demonstrert en målbar effekt. Brukerne rapporterer mer positive følelser, og mindre negative følelser, i løpet av tiden de bruker Overvinne.
Slik kommer du enkelt i gang med Overvinne

Slik fungerer Kör

Last ned Kör-appen
Det gjør du fra App Store eller Google Play
Book og gjennomfør en første time.
Dette er den første kjøretimen din på 90 min hvor du blir introdusert til Kör og læreren ser på ferdighetene dine. Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil. Timen koster kun 450,- kroner.
Motta personlig vei til lappen i appen
Etter introtimen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen som inneholder alle de obligatoriske kursene du må ha og et antall kjøretimer læreren har estimert at du trenger ut ifra dit nivå.

Alle som kjøper en pakke får automatisk rabatt på alle kjøretimene og obligatorisk opplæring.

Les mer om våre priser.
Book i vei!
Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!

Vil du ta enkleste vei til lappen? Her er fem gode grunner for å velge Kör:

Full oversikt i appen

I Kör-appen har du full oversikt over progresjonen din. Det er her du booker og avbestiller timer, betaler, loggfører øvelseskjøring, leser tilbakemelding fra trafikklærer etter endt time, øver på teorien og mye mer.

Vi henter deg der du er

Ikke tenk på reisevei til og fra oss. Du velger selv hvor du skal hentes – velg lokasjon i appen og trafikklærer møter deg til avtalt tid. Slik sparer du tid og kan enkelt legge inn kjøretimer i en travel hverdag!
Book time når du vil
Hos oss slipper du å ringe, tekste eller sende e-post for å finne et tidspunkt som passer for deg og læreren din. I appen velger du dato og tidspunkt selv.

Skreddersydd program

Etter første kjøretime mottar du et program med alle timer du trenger for å være klar til oppkjøring, i tillegg til totalpris. Det gjør veien til lappen forutsigbar. Husk også at vi aldri har skjulte priser.

Kör sosialt

Du kan enkelt dele din progresjon med foreldre, venner eller kjæresten. Har du en fast ledsager, kan hen også følge med på progresjonen og tilbakemeldingene du får fra trafikklærer. Det gjør det enklere å øve effektivt hjemme.
Hva sier elevene våre
Et utvalg anmeldelser fra Google og Facebook
Anmeldelse fra Google
En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
Frida Midtskog Amundsen
Anmeldelse fra Google
Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
Anmeldelse fra Google
Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
Anmeldelse fra Google
Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!

Trafikkbloggen

    Last ned appen og kom i gang med lappen!
    Bestill kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, øv på teorien og mye mye mer!