Øvelseskjør og spar penger på lappen

2.000 km gir deg 2.000 kr
Vi vet at du blir en tryggere trafikant og er bedre rustet til å ta førerprøven om du øvelseskjører 2.000 km før du tar lappen. Vi vet også at du har et travelt liv, og at øvelseskjøring kan være tidkrevende. Derfor ønsker vi å gjøre denne reisen så givende som mulig. Øvelseskjører du 2.000 kilometer med Kör-appen, sponser vi lappen din med 2.000 kroner.

Ikke bare investerer du i dine egne kjøreferdigheter, men du gjør lappen billigere - én kilometer av gangen - når du øvelseskjører med Kör.

Det eneste du må gjøre er å øvelseskjøre. Trykk "Start øvelseskjøring" i appen før du starter bilen og trykk "Avslutt turen" når du har parkert bilen. Så snart du har kjørt 2.000 km, sender du oss en melding med skjermbilde av at ringen i appen er sluttet, og så får du pengene inn på din Kör-konto.
Så enkelt er det å spare penger når du lappen med Kör. Skulle det vise seg at du ikke trenger pengene selv, kan du donere beløpet til en venn som ønsker å ta lappen med oss! Beløpet kan ikke utbetales i penger.

Sammen kan vi gjøre veiene tryggere og øvelseskjøringen din mer verdifull. Så, hva venter du på? Start motoren, grip rattet, og la oss kjøre mot dine mål, én kilometer av gangen!
Hva venter du på?
Last ned appen og begi deg ut på veien mot lappen i dag!

Trafikkbloggen