Kör Trafikkskole
Førerkort klasse B

Hva er et program?

Spar penger på lappen ved å forhåndsbetale kjøretimene
Ingen elever er like
Alle som skal i gang med trafikkopplæring hos trafikkskole har forskjellige utgangspunkt og forutsetninger. Første kjøretime hos Kör brukes derfor til å kartlegge nivået ditt, slik at vi kan skreddersy et personlig program for deg med alle kjøretimene du trenger for å være klar til oppkjøring! Denne timen kaller vi en introtime.

Hva inneholder et program?
Programmet inneholder alle obligatoriske kjøretimer, i tillegg til antall kjøretimer som trafikklærer mener du må ha for å bli klar til førerprøven. Husk at programmet forutsetter at du øvelseskjører privat, og øver på det du og trafikklærer har gått gjennom i timene.
Programmet rett i appen
Etter første kjøretime vil du få programmet i appen, i tillegg til hva det vil koste. Om du betaler hele lappen på forskudd, vil du få 5 % rabatt av totalsummen.

Har du ikke mulighet til å betale alt på én gang? Du kan også betale over seks måneder med delbetaling – les mer om ordningen her!

Vi betaler tilbake kjøretimene du ikke benytter deg av
Dersom du ikke trenger like mange timer som de du har betalt for, skal du selvfølgelig få refundert timene du ikke har benyttet deg av. Du får tilbakebetalt den resterende summen etter at du har fullført din opplæring og bestått førerprøven.

Kom i gang med lappen!
Book timer i appen, så henter vi deg der du vil!