Bærum, nu Kör vi!

Foto: Camilla Wiik
Siden starten i 2021 har vi i Kör hatt en ambisjon om å kunne tilby verdens beste trafikkopplæring til alle.

I løpet av de to siste årene har vi bygget stein for stein i Oslo, Tromsø, Lørenskog, Nordre-Follo og nå er tiden kommet for å lansere i Bærum.

Nå kan du, dine venner, dine venners venner og alle andre som ønsker å ta lappen i Bærum laste ned Kör-appen og bestille kjøretimer, øve på teorioppgaver (helt gratis), se dine tidligere kjøretimer og motta gode tilbud og har du spørsmål så kan du skrive til norges sannsynligvis beste kundeservice. Til introtimen og alle vanlige kjøretimer henter vi deg der du er, enten det er hjemme, på trening, på jobb eller skole.

I Bærum vil du møte Asif, Sonja, Sajid og Nasim. Fire fantastisk fine kolleger som vi er veldig glade for å ha i teamet. Og det vil komme flere lærere og biler til i Bærum.

For feire denne store begivenheten, vil vi i en begrenset periode tilby alle 10% rabatt på kjøretimer og obligatorisk opplæring. Bruk rabattkoden SANDVIKA når du booker kjøretimer eller forhåndsbetaler programmet ditt. Rabattkoden er gyldig til og med 30. juni.

Slik fungerer Kör

Last ned Kör-appen
Det gjør du fra App Store eller Google Play
Book og gjennomfør introtimen
Dette er den første kjøretimen din på 90 min hvor du blir introdusert til Kör og læreren ser på ferdighetene dine. Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.

Se hvilke områder vi kjører i her.
Motta programmet ditt i appen
Etter introtimen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen som inneholder alle de obligatoriske kursene du må ha og et antall kjøretimer læreren har antar at du trenger ut ifra dit nivå.

Alle som forhåndsbetaler eller delbetaler programmet får automatisk 5% rabatt!

Les mer om program her.
Bestill i vei!
Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!
Last ned appen og kom i gang!
I appen vår kan du bestille og endre kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få flere gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i mailen din.
Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.