Kör Trafikkskole
5.august 2021

Er du en ordsmed som har lyst til å sette deg i bilen sammen med Kör på vår vei mot nye eventyr?

Kör er fremtidens trafikkskole hvor kundereise, teknologi og arbeidsmiljø står i fokus. Gjennom våre egne teknologiske nyvinninger har vi på kort tid skapt en merkevare som står for innovasjon og kvalitet. Nå girer vi for fremtiden og søker deg som har en penn som er hvassere enn Warholms løpeteknikk på oppløpssida.

Vi ønsker en kollega som kan synge refrenget til Drivers License og Little Red Corvette. Som har meninger om hvem som er GOAT av Sena og Schumacher. En person som kan le høyt av våre dårlige vitser og som digger å spise kake når det er bursdag.

Hos Kör kan du forvente deg høyt tempo, men vi holder alltid fartsgrensa. Det er viktig å bruke blinklys, for tydelig kommunikasjon er viktig for oss. Vi er gode på å bruke speilene, fordi vi følger med på hverandre og sørger for at ingen blir hengende for langt etter. Vi sørger for at bilen er i tipp topp tilstand i forkant og etter kjøreturen, fordi vi vil ikke overlate noe til tilfeldigheter og slurv.

Om du mestrer norsk og engelsk skriftlig, er proaktiv, kan jobbe selvstendig, tror på laget og vil være medspiller, så kan du være den vi ser etter. Da vil vi gi deg ansvaret for å skrive og utforme nyhetsbrev og blogginnlegg. Du vil skrive tekster til nettsider og andre digitale plattformer som våre apper. Du vil bidra til annet markedsføringsarbeid som sosiale medier, samarbeid med influencers, filmproduksjon og mye mye mer.

Stillingen er en internstilling og vi holder til på Quality Hotel 33 på Økern.
Vi ønsker ansettelse snarest.

Passer dette din kjørestil? Tut til bea@koer.no
Bea Valand
Markedsansvarlig