26. januar, 2021

Hva koster lappen?

Det er det spørsmålet vi får oftest, og det forstår vi godt.

Hva lappen koster er individuelt. Har du øvelseskjørt ofte og riktig, kan du ende opp med et personlig program som inneholder få kjøretimer før de obligatoriske timene. Da vil lappen koste deg ca. 20 000 kroner. Det som kommer i tillegg er gebyrer til Statens Vegvesen for teoriprøve, oppkjøring og utstedelse av førerkort.

De fleste trenger et program som også inkluderer vanlige kjøretimer for å kunne bestå oppkjøringen. Vår ambisjon er at du skal ha fått den nødvendige opplæringen du trenger for å være en sikker og god sjåfør, slik at du består din oppkjøring. Derfor starter alle våre elever med en kartleggingstime. I en kartleggingstime vil en av våre trafikklærere vurdere ditt nivå, ha en dialog med deg om dine forventninger. og etter timen vil du motta et personlig program, tilpasset ditt behov.

Programmet vil aldri være 100% perfekt, fordi du endrer deg og utvikler deg gjennom din læringsprosess. Øver du mye hjemme, vil du trenge færre timer enn forventet, og de refunderer deg for de timene du har igjen.

Så, hva koster lappen?

Det er helt individuelt og helt avhengig av hvor mye tid du bruker på å øve. Gjennomsnittsprisen i Norge er på 35 000 kroner. Det er ganske mye, så vi anbefaler deg å øve mest mulig om du har muligheten til det.

Pouria Ruhi
/
FAQ
(c) 2021 Kör