26. januar, 2021

Hva koster lappen?

Det er det spørsmålet vi får oftest, og det forstår vi godt
Hva lappen koster er individuelt. Har du øvelseskjørt ofte og riktig, kan du ende opp med et program som inneholder få kjøretimer før de obligatoriske timene. Da kan lappen koste deg rundt 20 000 kr. Har du øvelseskjørt lite eller ingenting, kan prisen på lappen bli rundt 50 000 kr. Gebyrer til Statens Vegvesen for teoriprøve, oppkjøring og utstedelse av førerkort kommer i tillegg.

Hvordan vet jeg hvor mange kjøretimer jeg trenger?

Alle elever starter med en kartleggingstime hos oss. I kartleggingstimen vil en av våre trafikklærere vurdere ditt nivå og ha en dialog med deg om dine forventninger. Etter timen vil trafikklæreren sende deg et personlig program, tilpasset ditt behov. Programmet inneholder alt det obligatoriske du trenger, i tillegg til alle kjøretimene trafikklæreren har estimert er nødvendig for å gjøre det klar til førerprøven.

Vår ambisjon er at du skal ha fått den nødvendige opplæringen du trenger for å være en sikker og god sjåfør, slik at du består oppkjøringen.

Programmet vil aldri være 100% perfekt, fordi alle lærer i forskjellig tempo. Øvelseskjører du mye hjemme, vil du mest sannsynlig trenge færre timer enn forventet.

Så hva koster lappen?

Programmet du mottar i appen etter du har gjennomført kartleggingstimen, vil gi deg et estimat på hvor mye lappen vil koste for deg. Øvelseskjører du mye hjemme er det stor sjans for at du trenger færre timer enn programmet viser, og øvelseskjører du lite vil du muligens trenge flere kjøretimer.

Prisen på lappen er helt individuelt og derfor vanskelig å svare helt konkret på. Gjennomsnittsprisen i Norge er på 35 000 kroner. Vi anbefaler at du øvelseskjører så mye du kan hjemme, for at lappen skal bli billigere.

Har du ikke begynt øvelseskjøringen enda? Les våre øvelseskjøringstips her.

Mangler du en bil å øvelseskjøre i? Vi leier ut Kör-biler med ekstra pedalsett til en billig penge! Les mer her.
Har du enda ikke begynt med kjøretimer? Last ned appen vår her og book din første time i dag!