Hva gjør oss til det beste valget for å ta lappen?
Du skal ta lappen, men du vet ikke hvilken trafikkskole du skal velge?
Vi er veldig sikre på at du bør velge Kör, og her er 5 grunner til hvorfor:
 • Du betaler for det du trenger
  Å ta lappen med Kör begynner alltid med en Første Time til 450,- kroner. Dette er en 90-minutters økt med en instruktør i bilen, slik at du kan bli kjent med oss, og vi med deg.

  Etter den første timen vil du ha en bedre forståelse av ditt nivå og hvor mange kjøretimer du trenger før du er klar for oppkjøring. I vår app kan du selv velge hva du ønsker å betale for og om du vil gå for en Basic-pakke, som er svært rimelig, eller en Flex-pakke, som er mer fleksibel. Og hvis du kjøper en pakke, gir vi deg den første timen gratis.
 • Vi henter deg der du er.

  Når du bestiller en kjøretime i Kör-appen, velger du også hvor timen skal starte: hjemme, på skolen, på jobben, utenfor din favorittkaffebar eller treningssenter. Kör er din nærmeste trafikkskole.
 • En app for å bestille, avbestille, gi tilbakemelding, betale, få support, øvelseskjøre og gratis teorioppgaver.
  Ingen telefonsamtaler, ingen tekstmeldinger, og ingen papirer. Alt er samlet i et digitalt univers for deg (og din ledsager). Du kan spore din øvelseskjøring (og få en rekke fordeler), du kan øve deg på teori (helt gratis), og all informasjon, tilbakemeldinger, hvor du har kjørt, vurdering av læreren din, og mye mer er samlet i én app.
 • Velg din foretrukne betalingsmåte, med mulighet for rentefri delbetaling over 12 måneder.
  Du kan betale hos oss med kort, Vipps, faktura, og du kan også søke om rentefri delbetaling over opptil 12 måneder. Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å kunne ta lappen.
 • Menneskene
  Dette sier en google anmeldelse om oss:

  Kör er den beste kjøreskolen! De er et super team med så dyktige og snille ansatte og kjørelærere som virkelig ønsker at du skal lykkes! Jeg har fått lappen og det hadde jeg ikke greid uten Kör. Jeg er så takknemlig for å ha hatt dere med meg i denne reisen, det har vært så lærerikt.
  Tusen hjertelig takk!🌹
Klar for å begynne på veien mot lappen?
Book din første kjøretime i appen!

Last ned Kör-appen og kom i gang!

Trafikalt grunnkurs og alle kjøretimer bestilles i appen