Hils på Haithem, en språkvirtuos og vår andre trafikklærer fra Sverige.

Haithem Hamdi

Haithem har vært trafikklærer i 4 år. Han snakker fransk, arabisk, engelsk og svensk. På fritiden liker han å se fotball og favorittlaget er Manchester City.
Hvorfor valgte du å fortsette din karriere i Norge?
Jeg valgte Norge fordi det er nærme Sverige, faglig så finnes det mange likheter, men det er et mye bedre arbeidsmiljø i Norge enn i Sverige.

Hvorfor valgte du Kör?
Jeg valgte Kör etter å ha pratet med min venn som jobber her, som sa mye fint om skolen. Også fikk jeg se på de digitale løsningene som er laget for å gjøre arbeidsflyten til lærere bedre og jeg likte veldig godt løsningen.

Hvordan har din opplevelse av Kör vært så langt?
Jeg trives veldig godt. I tillegg til en bra arbeidshverdag og gode løsninger, så er det et veldig godt miljø hos Kör, med trivelige kolleger som tar godt vare på meg.

Du kan mange språk, så det må ha vært enkelt for deg med norsk som arbeidsspråk?
I begynnelsen var det litt vanskelig, men nå forstår jeg det mye bedre. Vi skriver en elevtilbakemelding etter hver time, og det var fint å få hjelp til korrektur av teknologi

Hvorfor vil du anbefale Kör til andre svenske trafikklærere?
Jeg anbefaler skolen til andre på grunn av den gode behandling vi får som trafikklærere, bra lønn, faglig, veiledning og en godt strukturert arbeidsflyt.

Er du nysgjerrig på Kör?

Les mer på vår side for svenske lærere eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så hører du fra oss!
Jobber du som trafikklærer i dag?