Vinn is til din skole!

Sammen med Sandwich Brothers skal vi dele ut is ved to utvalgte skoler på Østlandet. På isen kan du finne en QR-kode – ved å scanne denne får du din første kjøretime for kun 399,-. God deal spør du oss!

Vil du at vi skal komme til din skole? Legg igjen en kommentar på Instagram eller TikTok.

Vi trekker en vinner blant kommentarene fra hver av kanalene som får en gratis introtime!

Vi annonserer hvilke skoler vi kommer til 19. september på Instagram.

For et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv

Hva kan en trafikkskole og en is-bedrift ha til felles? Overraskende mye har vi funnet ut! I samarbeid med Sandwich Brothers skal vi dele ut is, og samtidig bidra til å få nye nordmenn ut i arbeidslivet.
Hvem er Sandwich Brothers?

Sandwich Brothers og Sorbet Sisters er en sosial entreprenør-bedrift som fokuserer på å integrere nye nordmenn inn i arbeidslivet. De produserer og selger økologisk sandwich- og pinneis til private og bedrifter, og bygger kompetanse for sine ansatte ved å tilby arbeidspraksis, språktrening og nettverk. De har ansatte med bakgrunn fra Syria, Somalia, Irak, Eritrea, Afghanistan og Etiopia.
Førerkortet gir frihet

Førerkortet er en fordel i de aller fleste yrker i Norge, og ofte et krav. Skal du ta lappen i Norge kan det likevel være vanskelig å finne informasjonen du trenger om du ikke kan språket.

For oss har det alltid vært viktig at kjøreopplæring skal være for alle, og spesielt for grupper som trenger det mest – førerkortet gir frihet, både når det kommer til arbeid, men også i andre deler av livet. Vi har derfor et tydelig fokus mot engelskspråklige som ønsker å ta lappen. Vi er godt i gang – to av de ansatte hos Sandwich Brothers har allerede fått lappen dekket av oss.
Last ned Kör-appen!
Book kjøretimer i appen og velg hvor du vil starte kjøretimen din!