Track din private øvelseskjøring i Kör-appen!

Har du begynt å øvelseskjøre privat? Hold styr på øvelseskjøringen rett i appen.

Kör er den enkleste veien til lappen – med appen vår kan du loggføre din private øvelseskjøring og øve på teorien. Alt i én app, helt gratis!

I appen får du oversikt over hvor og når du har øvelseskjørt, hvor langt du har kjørt og hvor mye tid du har brukt. I tillegg har vi en rekke teoriquizer med ulike tema som du kan få på teoriprøven, og du kan ta quizene så mange ganger du vil – helt gratis!

Kör kjører i Oslo, Kolbotn, Ski, Langhus og Tromsø, men hva om du bor utenfor disse områdene? Fortvil ikke – du trenger ikke ta lappen hos oss for å bruke appen! I denne artikkelen viser vi deg hvordan du bruker de ulike funksjonene.
Appen vår kan du laste ned via App Store eller Google Play. Når du har lastet den ned må du opprette en bruker.

På forsiden av appen har du mulighet til å gå rett til funksjonen for privat øvelseskjøring. Når du skal ut og kjøre trykker du på “Start øvelseskjøring” før du legger vekk mobilen.

Underveis vil den tracke hvilken rute du kjører, hvor lang tid du bruker og hvor langt du har øvelseskjørt. Når du er ferdig med turen trykker du på “Avslutt turen”. Etter endt øvelseskjøring vil du få en oppsummering av turen, og den vil legge seg i en totaloversikt i appen. Tar du lappen med Kör kan trafikklæreren din også følge med på progresjonen din. Enklere blir det ikke!

Teoriquiz i appen!

I appen har vi også en rekke teoriquizer som du kan ta så mange ganger du ønsker. De er delt opp i ulike tema som kan komme på teoriprøven. Og best av alt - det er helt gratis!

Du trenger ikke ta lappen hos oss for å bruke appen! Last den ned i dag og begynn å tracke din private øvelseskjøring og øv på teorien. Last ned her!
Likte du denne artikkelen?