- Kör er en kjøreskole hvor lærerne blir gode venner med elevene!

Vi har blitt kjent med Baran Bilgic, en elev som nylig besto førerprøven hos Kör. Baran er skuespiller og har blant vært med på NRK-serien "18". Vi stilte Baran noen spørsmål om seg selv og hans erfaringer med å velge Kör som sin kjøreskole.

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 18 år gammel! Går på Skedsmo videregående skole, VG2 rørlegger. Jeg driver med skuespill på deltid og elsker fotball!

Hva motiverte deg til å velge Kör Trafikkskole for din kjøreopplæring?

Jeg hadde hørt veldig mye fint om Kör! Og når jeg sjekket Instagrammen deres, så det ut som en trivelig, koselig og ikke minst bra skole!

Hva likte du best ved opplæringen hos Kör Trafikkskole?

Det jeg likte best var at jeg lærte nye ting fra hver kjøretime, og at hvis jeg gjorde feil så lærte jeg å gjøre dem opp! Jeg likte også sikkerhetskurs på øvingsbane. Det var veldig gøy, både med lærerne og kjøringen.

Hvilken del av opplæringen fant du mest utfordrende, og hvordan hjalp Kör Trafikkskole deg gjennom denne utfordringen?

Jeg fant langkjøringen litt utfordrende fordi jeg måtte kjøre i sentrum Oslo! En annen ting som var utfordrende var å være tålmodig i trafikken. Kör hjalp meg med ulike tips og kjøremåter som gjorde det lettere for meg!

Noe råd du ville ha gitt til nye elever som vurderer å ta lappen hos Kör Trafikkskole?

Ikke stress og kos dere! Man angrer ikke hos kör!

Vil du anbefale Kör trafikkskole til andre?

Ja! Kör er en kjøreskole hvor lærerne blir gode venner med elevene og en kjøreskole man lett kan trives i og lære mye av!

----

Vi gratulerer Baran med å endelig ha fullført opplæringen sin og har fått lappen! Vil du ta lappen hos oss? Bestill din første time her.