Gratulerer med dagen, Kör

Hvordan feirer man sin egen startup som fyller 3 år?

Først reflekterer man over det teamet har oppnådd i løpet av årene:
  • Fra 0 til tosifret millionbeløp i omsetning
  • Fra 3,5 til snart 50 kolleger
  • Fra 1 til 8 lokasjoner
  • Fra en app til å lansere verdens første AI-bot for alt om trafikkopplæring
  • ... og mange andre store og små gevinster
Så spiser vi kake, for det er viktig å spise kake når man har bursdag.

Og vi avslutter bursdagsfesten med å se på kartet vi lagde for Kör før vi lanserte for å sette navigasjonspunkter for veien videre. Hvilke produkter har vi ikke lansert? Hvilke samarbeidspartnere skal vi jobbe med? Hvilke målsetninger skal vi nå i 2024, 2025 og 2026?

Vi er superstolte av hva vi har fått til så langt og takker alle som har vært med oss på reisen. Nå gleder vi oss til de neste tre år og de nye milepælene. For Kör-bilen har såvidt kommet i andre gir, og vi har mange flere gir i oss.