Hat-trick

Hei du! Tusen takk for at du tar deg tid til å lese denne bursdagsmeldingen.

For Kör har bursdag i dag, den 28. januar. For tre år siden lanserte vi Kör i Oslo. Vi hadde (les:har) store ambisjoner, tydelige visjoner og klare målsetninger. Også hadde vi en stor dose pågangsmot og uavbrutt tro på at Kör skulle bli den mest innovative og beste løsningen for de som ønsker å ta lappen, og den beste arbeidsplassen for trafikklærere.

Etter tre år tror vi at vi leverer den beste kundereisen digitalt og fysisk for alle som ønsker å ta lappen. Vi tror at vi har levert innovative løsninger som har endret bransjen. Og vi fortsetter å utvikle nye løsninger, som vår chatbot Sia, verdens første AI løsning for trafikkopplæring.
Vi jobber for å skape den beste arbeidsplassen for trafikklærere og alle andre kolleger. Vi jobber tett med NAV og utdanningsinstitusjoner for å kunne gi alle en sjanse til å bli superstjerner på arbeidsplassen.

Men vi føler at vi er langt fra mål. Vi har mange ideer som venter på å bli realisert. Vi skal fortsette å vokse og må sørge for å bevare kulturen i Kör. Og Kör skal levere den enkleste veien til lappen enda flere steder i Norge.

Også ønsker vi å takke alle dere som har gitt oss tillit.
Takk til alle elevene som har tatt kjøretimer med oss.
Takk til kollegaene våre fordi dere leverer fantastiske opplevelser hver eneste dag på kontoret og i bilene.
Takk til samarbeidspartnere for at dere har trodd på oss.
Og takk til familiene våre fordi dere har holdt ut med oss.

Vi gleder oss til fortsettelsen og vi sees på veien i 2024!