Velg betalingsmåten som passer deg

Hos Kör kan du betale lappen nå eller senere. Velg betalingsmåten som passer deg.

I Kör er vi opptatt av fleksibilitet for deg som elev, derfor tilbyr vi deg flere betalingsmuligheter når du kjøper et program eller betaler for enkelttimer.
Vipps
Så lenge du har penger på konto eller kredittkort, har Vipps appen og husker ditt telefonnummer, så er kanskje Vipps den enkleste måten å betale for en time eller et program på i appen.

Du bestiller timen, velger Vipps og før du vet ordet av sitter du med hånda på rattet i en av våre biler.

Se etter valget "Kort, Vipps eller faktura" i appen.
Betalingskort
Med kortbetaling kan du betale med Visa eller Mastercard i appen. You know the drill. Legg inn kortet og betal. Gjør deg klar for kjøretime.

Se etter valget "Kort, Vipps eller faktura" i appen.
Faktura fra Riverty
Du liker å planlegge og ønsker å bestille flere kjøretimer på rappen, men lønna kommer ikke inn på kontoen før neste uke? Fortvil ikke. Vår partner Riverty tilbyr gebyrfri fakturabetaling, der du kan bestille kjøretimene dine og betale i løpet av 14 dager. Husk å betale innen fristen, ellers vil det påløpe renter og gebyr.

Dersom du kvalifiserer til faktura med Riverty, vil du se valget etter å ha trykket "Kort, Vipps eller Faktura" i appen.
3, 6 eller 12 måneders delbetaling med Riverty
I appen kan du også velge å dele opp betalingen for enkelttimer eller program, men husk at dette kan bli det dyreste alternativet for deg som elev.

Med Riverty sin løsning kan du velge inntil 12 måneders nedbetalingstid.

Dersom du kvalifiserer til delbetaling med Riverty, vil du se valget etter å ha trykket "Kort, Vipps eller Faktura" i appen.
Har du bestilt drømmeferien, men trenger også lappen?

Med delbetaling fra SVEA kan du spre betalingen for kjøretimene dine over seks måneder, helt uten å betale renter. Dette gir deg muligheten til å forhåndsbetale hele programmet slik at automatisk får rabatt! Du betaler kun et etableringsgebyr på 599,- som legges til din første faktura.

For å delbetale programmet ditt, velger du "Rentefri delbetaling" i appen.