Det er ett år siden vi lanserte Kör, Norges mest sømløse trafikkskole

365 dager senere
Da vi lanserte Kör den 28. januar 2021 var ambisjonene våre klare; vi skulle bruke teknologi til å bygge en trafikkskole som satte opplæringen til elevene i førersete, og som forenklet arbeidshverdagen til lærerne.
Ett år senere er vi veldig stolte av hva vi har oppnådd: Mange hundre vellykkede oppkjøringer, Körbiler på veien fra Tromsø i nord til Ski i sør, trafikklærere som flytter til Norge for å jobbe med oss og flere tusen følgere på sosiale medier. Og sist, men ikke minst; vi har sammen bidratt til å bevare 7086 trær sammen med Regnskogfondet!

Det vi likevel er mest stolte av er alle elevene som har lastet ned appen vår for å bestille timer, ta teoriquizer eller for å tracke sin egen øvelseskjøring. Vi er stolte av tilliten vi har fått fra alle elevene som ønsker å kjøre opp med Kör, og vi bli ekstra glade for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi får. Vi får ekstra energi og tro på det vi gjør, og vi samles til frokost med mange glade kolleger.

Vi gleder oss til å møte mange nye elever i bilene våre, se flere smilende lærere på kontoret, fortsette å være i førersete i vår bransje, og skape nye, flinke og trygge sjåfører.

Takk for 365 herlige dager!