Viktig informasjon angående bestilling av førerprøve
Oppdatert: 24. september 2021

Fra 4. oktober endres reglene for bestilling av førerprøver. Etter denne datoen er det du selv som må bestille prøven via nettsidene til Statens Vegvesen. Alle fullmaktene vi har, blir slettet 4. oktober.

Når og hvor kan jeg bestille førerprøve?
Du kan bestille førerprøve etter å ha gjennomført refleksjon og oppsummering på trinn 4. Trafikkstasjonene du kan bestille prøven fra; er Oslo, Lillestrøm, Drøbak og Billingstad.

Hva gjør jeg etter å ha mottatt dato for førerprøve?
Etter at du har mottatt dato for din førerprøve, må du videresende bekreftelsen du har fått på e-post til hei@koer.no, slik at vi kan reservere bil og lærer til deg. Vi trenger minimum to uker til slike forberedelser.

Det er ditt eget ansvar å informere oss om tidspunkt for din førerprøve.

Etter at førerprøven er bestilt, vil det være vanskelig å endre datoen.

Dersom du ikke er elev hos oss, men ønsker å leie bil til førerprøven din, må du gjennomføre en introtime hos oss først. I henhold til Vegtrafikkloven §17, er vi pålagt å forsikre oss om at du innehar nødvendig kompetanse før vi kan leie ut bil til deg.

Send oss en melding i chatten om du har noen spørsmål.