Trafikkbloggen

Hva er det første jeg må gjøre for å få lappen?

Veien til lappen er ikke så komplisert som mange tror. Det viktigste å gjøre før du begynner øvelseskjøring er å kartlegge nivå og forventninger, slik at både du og trafikklærer vet hvordan dere skal jobbe fremover.
Under 25 år
Er du under 25 år, starter veien til lappen i et klasserom. Du må nemlig gjennomføre trafikalt grunnkurs før du kan sette deg i førersete. Les mer om hvor og når kursene holdes her.
Over 25 år
Hvis du er over 25 år, eller har gjennomført trafikalt grunnkurs, er du klar for å starte øvelseskjøring. Da kan du enten kjøre bil med ledsager, eller med en trafikklærer hos en trafikkskole.
Første steg hos Kör Trafikkskole
For å starte trafikkopplæringen hos Kör, er første steg å booke en introtime i appen. Introtimen er en 90-minutters kjøretime med en av våre lærere, hvor dere skal:
  • Avklare forventninger, både fra deg og trafikklærer
  • Kartlegge nivået ditt
  • Lage en plan for din vei mot lappen, inkludert prissetting
  • Tips og råd til hvordan du kan øve hjemme.
Etter introtimen vil du kunne se informasjonen fra timen i appen, og du vil få tilsendt et program med full oversikt over hvor mange timer det er estimert at du trenger for å bli klar til oppkjøring, i tillegg til en oversikt over hva det vil koste.

Slik vil programmet se ut i appen. Forhåndsbetaler du får du rabatt på hele beløpet!

Last ned appen og start på veien mot lappen i dag. Masse lykke til!

Likte du denne artikkelen?
Last ned appen!
I appen kan du booke timer, øve på teorien, tracke privat øvelseskjøring og mye mer!