10% rabatt på Flexpakke
Spar opp til 6000 kroner på din Flexpakke før 26. mai
Bruk kodeord PINSE24 i appen.
Med Kör Flexpakke får du
 • Bli hentet der du er
 • Valgfri lærer
 • 36 timers kanselleringsfrist
 • Den enkleste veien til lappen

Kampanjer og gode tilbud

  Slik fungerer Kör

  Last ned Kör-appen
  Det gjør du fra App Store eller Google Play
  Bestill og gjennomfør introtimen
  Dette er den første kjøretimen din på 90 min hvor du blir introdusert til Kör og læreren ser på ferdighetene dine. Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil.
  Bestill introtime
  Motta programmet ditt i appen
  Etter introtimen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen som inneholder alle de obligatoriske kursene du må ha og et antall kjøretimer læreren har antar at du trenger ut ifra dit nivå.

  Du kan forhåndsbetale programmet og få rabatt, og du kan velge mellom Kör Basic eller Kör Flex. Kör Basic er vårt billigste program og Kör Flex gir deg mer fleksibilitet.
  Les mer om program
  Bestill i vei!
  Bestill alle kjøretimene dine rett i appen – vi henter deg der du vil!
  Ta førerkortet med Kör
  Kom i gang i dag. Velg hvor og når du vil starte. Veien til lappen starter her!
  Hva sier elevene våre
  Anmeldelse fra Google
  Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

  Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
  Anmeldelse fra Google
  En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
  Anmeldelse fra Google
  Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

  Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!
  Frida Midtskog Amundsen
  Anmeldelse fra Google
  Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  Få flere gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i mailen din.
  Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.
  Last ned appen og kom i gang!
  I appen vår kan du bestille og endre kjøretimer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!