Kör Trafikkskole
15. desember 2021

Julekampanje

Få din første kjøretime til 500 kr! (ordinær pris 750)
Trenger du å komme i gang med lappen? Med rabattkoden "JUL21" får du 250kr avslag på kartleggingstimen. Book timen i appen. Tilbudet varer frem til 31. desember.

I introtimen blir du introdusert til Kör. Trafikklærer ser på dine ferdigheter og avtaler veien videre. I etterkant av timen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen. Leksjonen varer i 90 minutter og er påkrevet for alle nye elever.

Så hva er Kör?
Kör er en trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse. Vi har laget en app som gjør det enklere å bestille timer, betale, følge med på egen progresjon, se tilbakemeldinger fra lærer, øve på teorien og mye mer.

Hvordan fungerer Kör?
Last ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en introtime. Bestem tidspunktet for timen din, og blir hentet der du vil innenfor områdene vi kjører i. Etter introtimen får du et personlig opplæringsprogram med oversikt over antall timer du trenger og totalkostnad. Du kan velge om du vil kjøpe hele programmet og få 5 % rabatt, eller betale en og en time uten rabatt.
Last ned appen og kom i gang!
I appen vår kan du booke- og endre timer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!