Ettersom 2020 har vært tidenes nedtur, gir vi deg tidenes start på det nye året.

Nå gir vi deg 30% avslag på alle kjøretimer du bestiller hos Kör! Benytt kode NEWYEAR i appen senest 10.01.21
Hva går tilbudet ut på?
Nå får du 30% på alle kjøretimer du bestiller hos Kör. Vi gir deg ytterligere 7% hvis du kjøper et opplæringsprogram innen 10. januar 2021.
Hvor lenge varer tilbudet?
Tilbudet er gyldig til og med 10. januar 2021. Det betyr at du må bestille og forhåndsbetale kjøretimene du ønsker rabatt på senest 10. januar 2021, kl 23.59. Du trenger ikke velge tidspunkt for timene, de kan du velge tider for akkurat når du ønsker i løpet av året 2021.
Hvem kan benytte tilbudet?
Tilbudet gjelder kun nye kunder.
Hvor skriver jeg inn rabattkoden?
Du skriver inn rabattkoden på betalingsskjermen i appen når du bestiller en kartleggingstime eller når du skal betale for et program.
OK, hva er Kör?
Kör er en trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse. Vi har laget en app som gjør det enklere å bestille timer, betale, følge med på egen progresjon, se tilbakemeldinger fra lærer, gi rating på lærer og mye mer.
Hvordan fungerer Kör?
Du laster ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en kartleggingstime. Du bestemmer tidspunktet for din time selv, og blir hentet der du vil (i Oslo). Etter kartleggingstimen får du et personlig opplæringsprogram med oversikt over antall timer du trenger og totalkostnad.
Kan jeg bruke appen uten å bli kunde?
Ja! Bare last ned appen og lag en bruker. Du kan også begynne å bruke den til å logge privat øvelseskjøring helt gratis.
Hvordan går jeg i gang?
Er du under 25 år, trenger du trafikalt grunnkurs før du kan bestille en kartleggingstime. Er du over 25 år, kan du bestille en kartleggingstime med én gang. For mer informasjon om veien til lappen, les her.
Hvor mange kjøretimer trenger jeg?
Antall kjøretimer er avhengig av ditt ferdighetsnivå og hvor mye du kjører på fritiden. I tillegg til vanlige kjøretimer, trenger du obligatoriske timer. Mer om de obligatoriske kravene kan du lese her.
Hva koster lappen?
Hva lappen koster er avhengig av ditt ferdighetsnivå og din progresjon. I Norge koster lappen i gjennomsnitt ca. 35 000 kroner. I Kör sørger vi for at du kun betaler for de timene du trenger for å bli klar for oppkjøring. Etter kartleggingstimen vil du motta ditt personlige program fra oss i appen. Ditt personlige program inkluderer alle timene du trenger og totalkostnaden av disse. De enste kostnadene som ikke er inkludert er statens satser for teoriprøve, oppkjøring og utstedelse av førerkort. Statens satser finner du her.
Må jeg ha et personlig opplæringsprogram?
Nei, du må ikke ha et personlig opplæringsprogram, men om du betaler for programmet vil du få ytterligere 7% rabatt på totalkostanden. Om du øver mye privat og din progresjon fører til at du er klar for oppkjøring på færre timer enn det som er i din plan, refunderer vi deg den resterende summen.
Jeg er veldig flink til å kjøre bil og trenger kun det obligatoriske.
Det kan godt være at dette stemmer, men hos Kör starter veien til lappen med en kartleggingstime. Våre trafikklærere følger norske myndigheters anbefalinger og krav. Ditt program er laget slik at du kan være trygg på at du vil komme ut på den andre siden som en god og trygg trafikant.
Hvordan kan jeg kontakte Kör?
Du kan kontakte Kör på e-post eller skrive til oss på Facebook.
Last ned appen og Kör
/
FAQ
(c) 2021 Kör