Veien til lappen går gjennom appen
Over 1200 personer har tatt førerkortet hos Kör, Oslos største kjøreskole. Vi tilpasser oss din tid med enkel timebestilling, full oversikt og personlig oppfølging gjennom Kör-appen.
Et bilde av hvordan appen ser ut.
Last ned Kör appen
Kom i gang allerede idag.
Bestill din første introtime
Enkelt, billig og effektivt!
Skreddersydd program
Vi tilpasser oss dine behov.
Test deg selv
Studer teorien når du vil.
Følg egen progresjon
Full oversikt - Hva, hvor, når!
Gratulerer med lappen
En ny hverdag åpner seg!
En illustrasjon av en vei som illustrerer veien til lappen.
Slik fungerer det
En illustrasjon av en person som ser utover en vei
Dere finner din vei til lappen
En illustrasjon av en hånd som holder et kredittkort
Betal kun for det du trenger
90 minutter i bil med erfaren lærer
En illustrasjon av en kjørelærer som står foran en bil med tommelen opp.
I din første time vil du få
en unik mulighet til å kartlegge ditt nivå og spare penger
Kör gjør ting litt annerledes enn andre kjøreskoler.
Vi tilbyr tjenester basert på dine behov og din timeplan.
Et ikon av en mobil
Full oversikt i appen
I Kör-appen har du full oversikt over progresjonen din. Det er her du bestiller og avbestiller kjøretimer, betaler, registrerer øvelseskjøring, leser tilbakemelding fra trafikklærer etter endt time, øver på teorien og mye mer.
Et ikon av en bil
Bestill kjøretime når du vil
Hos oss slipper du å ringe, tekste eller sende e-post for å finne et tidspunkt som passer for deg og læreren din. I appen velger du dato og tidspunkt selv.
Et ikon av justeringsbrytere
Skreddersydd program
Etter første time mottar du et personlig program med de timene du trenger for å være klar til oppkjøring. Med andre ord, du betaler for din vei til lappen, med ingen skjulte kostnader. Det gjør veien til lappen forutsigbar både progresjonsmessig og økonomisk.
Et ikon av en pin
Vi henter deg der du er
Ikke tenk på reisevei til og fra oss. Du velger selv hvor du skal hentes – velg lokasjon i appen og trafikklærer møter deg til avtalt tid. Slik sparer du tid og kan enkelt legge inn kjøretimer i en travel hverdag!
Et ikon av to personer
Kör sosialt
Du kan enkelt dele din progresjon med foreldre, venner eller kjæresten. Har du en fast ledsager, kan hen også følge med på progresjonen og tilbakemeldingene du får fra trafikklærer. Det gjør det enklere å øve effektivt hjemme.

Ta trafikalt grunnkurs hos oss

Du melder deg på i appen eller på nett og følger kurset fra et av våre kontorer, fra stua eller fra soverommet!
Hva sier elevene våre
Øyunn Krogh
Jeg er så glad for at jeg valgte å ta lappen sammen med Kör. Det har vært veldig lettvint å booke timer, følge opp tilbakemeldinger og holde oversikt over prosessen i appen. Kjørelærerne har utelukkende vært flinke og fine mennesker å ha med å gjøre.

Jeg har fått gode tilbakemeldinger og følt meg i trygg bak rattet. Første kjøretime satte jeg sammen kjørelæreren ett mål, og det klarte jeg å nå!
Anmeldelse fra Google
En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
Anmeldelse fra Google
Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
Frida Midtskog Amundsen
Anmeldelse fra Google
Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
Anmeldelse fra Google
Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!

Kör i mediene

Shifter logo
DNB logo
Finansavisen logo
E24 logo
Nordlys avis logo
Avisa Oslo logo
Last ned Kör-appen og kom i gang!
Trafikalt grunnkurs og alle kjøretimer kan bestilles i appen.