Den enkleste veien til lappen
En trafikkskole som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er – book sted og tid i appen.

Den enkleste veien til lappen

En trafikkskole som gir deg full oversikt. Vi henter deg der du er – book sted og tid i appen.

Slik tar du lappen med Kör

1. Last ned appen

Appen vår er gratis og du finner den i App Store og Google Play.

2. Book en introtime

Når du har laget en bruker i appen, booker du en introtime. Alle våre elever starter med en slik time. I denne timen vil trafikklæreren kartlegge ferdighetene dine, og dere kan sammen planlegge veien mot lappen.

Er du under 25 må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før du kan øvelseskjøre eller booke introtime.

3. Velg hentelokasjon og tidspunkt som passer deg

Når du booker en kjøretime, må du først velge hvor du vil bli hentet. Deretter velger du en dato i kalenderen og ledig tidspunkt.

4. Gjennomfør introtimen

Trafikklæreren kommer og henter deg på adressen du velger når du booker kjøretimen.

5. Se tilbakemelding fra læreren i appen

Etter endt kjøretime vil du få tilbakemelding fra trafikklæreren i appen. Har du registrert en ledsager, vil ledsager også få tilbakemeldingen fra trafikklæreren som SMS. Da vet både du og personen du øvelseskjører med hva du må øve på til neste kjøretime!

6. Få et skreddersydd program

Etter introtimen mottar du et program i appen. Programmet inkluderer alle obligatoriske timer og eventuelle vanlige kjøretimer trafikklæreren anbefaler i tillegg. Forhåndsbetaler du programmet får du rabatt på kjøretimene.

Vi tilbyr også rentefri delbetaling over seks måneder.

7. Følg din progresjon

I appen har du full oversikt over din vei til lappen. Du kan se hvilke timer du har gjennomført, hvor langt du har kjørt, hvor mange leksjoner du har igjen, og hvor lang tid du har brukt.

8. Øv på teorien

I appen har vi også en rekke teorioppgaver med ulike tema som kommer på teoriprøven. De er gratis å ta, og du kan ta de så mange ganger du ønsker!

9. Registrer din øvelseskjøring

Skal du øvelseskjøre med ledsager? Trykk på "Start øvelseskjøring" før du starter turen, og legg mobilen fra deg. Når du er ferdig, vil du se kart over hvor du har kjørt og hvor lang turen var. Hvis du lagrer turen, blir den synlig for trafikklærerne også.
Hva sier elevene våre
Et utvalg anmeldelser fra Google og Facebook
Anmeldelse fra Google
Reisen hittil har vært utmerket med høy standard og mange flinke lærere. Tanken på at appen ga meg god oversikt gjorde hele brukeropplevelsen mye enklere. Her får du bestille time, se fremdriften din, velge hente lokasjon og ta i bruk mange andre handlinger. For min del var appen en fulltreffer og en av de få i Norge som operer med en slik løsning.

Utover det ønsker jeg deg som leser, en like hyggelig reise, du kommer ikke til å angre på det i det hele tatt. Spør så mange spørsmål som mulig, ta gjerne en prat med faglærer og gi god innsats i arbeidet ditt så vil det gå helt fint!
Anmeldelse fra Google
En ekstremt lettvint måte å få lappen på er med Kör Trafikkskole. De har en smart app der du kan bestille og avbestille kjøretimer, ha en oversikt over hvor du er i løypa, og gode tilbakemeldinger etter hver time. De har utrolig koselige og dyktige kjørelærere som vil at du skal bli en god og trygg sjåfør. Vil du ta lappen på en rask, trygg og effektiv måte, så anbefaler jeg Kör på det sterkeste!⭐️
Frida Midtskog Amundsen
Anmeldelse fra Google
Jeg har vært veldig fornøyd med Kör. De har mange flinke trafikklærere som hjelper deg og tilrettelegger for at du skal nå målet ditt. De gir gode og forståelige tilbakemeldinger, slik at du utvikler deg. Veldig fornøyd med Kör, og vil anbefale det til alle!
Anmeldelse fra Google
Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg fikk førerkortet mitt med Kör. Det har vært en fantastisk reise med alle instruktører og ansatte hos Kör. Veldig fleksibelt, vennlig og gir god kunnskap og trening for å kjøre. Mange takk til Kör for god hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Hvis du vil ta førerkortet ditt, anbefaler jeg Kör!

Medieomtaler

Last ned Kör-appen og kom i gang!
Trafikalt grunnkurs og alle kjøretimer bookes i appen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi gir deg gode tilbud og tips og råd til øvelseskjøring og alt som kommer med – rett i innboksen din.
Vi vil ikke selge din data eller sende deg spam. Ved å melde deg på godtar du vår personvernpolicy.