Få gratis kjøretimer

Fra januar 2024 trenger våre trafikklærerstudenter elever som skal ta lappen. Derfor søker vi bedrifter og foreninger med en eller flere personer som ønsker å ta lappen, men som kanskje ikke har økonomien til det. Gjennomsnittsprisen på lappen i Norge er 38.000 kroner.

Vi i Kör tilbyr disse peronene gratis kjøretimer. Så mange som elevene trenger.

Hver kjøretime varer i 90 minutter og har en verdi på 1.700 kroner. I snitt trenger en elev 10 dobbeltimer. Det er totalt 17.000 kroner. Noen elever trenger betydelig mer enn 10 dobbeltimer.

Kjøretimene vil starte i Brobekkveien 80 i Oslo, og må gjennomføres på mandager eller tirsdager kl. 10.00 eller 12.30. Kjøretimene vil bli filmet for opplæringsformål.

Eleven må selv dekke kostnaden for den obligatoriske delen av trafikkopplæringen, samt oppkjøring, totalt 25.200 kroner. Dersom eleven har tatt trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkedemo blir totalprisen kr 21.700. Gebyr for teoriprøve og førerprøve må betales direkte til Statens vegvesen. Vi kan tilrettelegge for oppdeling av betaling for bedrifter eller organisasjoner som foretrekker det.
Hva får elevene?
Kvalitet i opplæringen
Trygg og god opplæring i moderne elbiler
Digital kundereise
Elevene får tilgang til våre digitale verktøy for bestilling av timer, tilbakemelding fra lærer, øvelseskjøring og teoriquiz
Gratis kjøretimer
Eleven sparer penger med gratis kjøretimer - så mange som eleven trenger

Kör og OsloMet

Kör har siden 2021 jobbet tett med Oslo Met i utdanningen av trafikklærere ved å være en utplasseringsskole. Vår oppgave er å gi disse praktikantene erfaring, slik at de etter endt utdannelse har god forståelse for den teoretiske og praktiske delen av faget. Med andre ord, praktikantene får verdifull erfaring med elever i bil, som gjør dem godt rustet til å være trafikklærere.

Møt våre praktikanter

 • Andreas Nemeth
  Trafikklærerstudent, OsloMet
 • Hans Marius Støles
  Trafikklærerstudent, OsloMet
 • Linn-Kristine Svendsen
  Trafikklærerstudent, OsloMet
 • Ron-Kerwin Reyes
  Trafikklærerstudent, OsloMet
 • Sebastian Borge Johansen
  Trafikklærerstudent, OsloMet
 • Zamaneh Jannati
  Trafikklærerstudent, OsloMet
Hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet, vennligst fyll ut skjemaet under og vi vil ta kontakt. Merk at vi har begrenset antall plasser, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
F. eks antall som trenger lappen, lokasjon, bransje