Kun denne uken
Kom i gang med lappen!
Rabatt på trafikalt grunnkurs og introtimen
Er du en av de som trenger å komme i gang med lappen? Denne uken kjører vi på med en kom-i-gang-kampanje med gode rabatter på trafikalt grunnkurs og den første kjøretimen (introtimen). Rabattkodene er kun gyldig denne uken, men du kan booke frem i tid.
50 % på trafikalt grunnkurs
Kurs før 15. mars?
Book kurset her. Bruk rabattkoden "KOERSTART"

Kurs etter 15. mars?
Book kurset i appen med rabattkoden "TGK"
399,- på introtimer
Bruk rabattkoden "KOERSTART" for å få introtimen din til 399 kr.

Start kjøretimen der du vil. Se hvilke områder vi kjører i her.
Introtimen bookes i appen.
Trafikalt grunnkurs som holdes før 15. mars bookes på nettsiden vår, og kursene som holdes etter denne datoen bookes i appen.


Hva er en introtime?
I introtimen blir du introdusert til Kör. Trafikklærer ser på dine ferdigheter og estimerer hvor mange kjøretimer du trenger for å bli klar for førerprøven. Leksjonen varer i 90 minutter og er påkrevet for alle nye elever.

Hva er så spesielt med Kör Trafikkskole?
Vi har utviklet en app hvor du som elev booker timer, velger tidspunkt og hentelokasjon, tracker din øvelseskjøring, øver på teorien og mye mer!

Hvordan fungerer Kör?
Last ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en introtime. Du bestemmer tidspunktet for timen din, og blir hentet der du. Se hvilke områder vi kjører i her. I etterkant av timen vil du få tilsendt et personlig opplæringsprogram i appen som inneholder alle de obligatoriske kursene du må ha og et antall kjøretimer trafikklæreren har estimert at du trenger ut ifra dit nivå. Du vil også se ca hvor mye lappen vil koste for deg i programmet.