Kör Trafikkskole

Kör kjører i Tromsø!

Hva er Kör?
Kör er en trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse. Vi har laget en app som gjør det enklere å bestille timer, betale, følge med på egen progresjon, se tilbakemeldinger fra lærer, gi rating på lærer og mye mer.

Hvilke hentelokasjoner kan du velge?
Vi kjører på Tromsøya og på fastlandet på begge sider. I vest kjører vi fra Eidkjosen til Finnes, og i øst kjører vi fra Gammelgården til Kroken.

Hvordan fungerer Kör?
Du laster ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en introtime. Du bestemmer tidspunktet for din time selv, og blir hentet der du vil. Etter introtimen får du et personlig opplæringsprogram med oversikt over antall timer du trenger og en estimert pris på hva lappen din vil koste.
Last ned appen og kom i gang!
I appen vår kan du booke- og endre timer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!