Endelig kommer Kör til Tromsø!

Vi er stolte av å kunne si at vi kommer til Nordens Paris, med kontorplass på Alfheim Stadion! Etter et snaut år i Oslo ble vi rastløse og klare for å flytte nordover, og vi gleder oss til å hilse på nye, kommende sjåfører.

For å feire at vi ekspanderer, gir vi 30% rabatt på alle kjøretimer med hentelokasjon i Tromsø som bookes innen 7. november. Bruk rabattkoden “TROMSO” når du booker i appen!

Du kan allerede nå booke kjøretimer i appen, og det betyr at fra 1. november kan du ta lappen med oss i Tromsø!

I Tromsø kjører vi kun med automatgir.

Så hva er Kör?
Kör er en trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse. Vi har laget en app som gjør det enklere å bestille timer, betale, følge med på egen progresjon, se tilbakemeldinger fra lærer, gi rating på lærer og mye mer.

Hvordan fungerer Kör?
Du laster ned Kör-appen fra App Store eller Google Play. Deretter bestiller du en kartleggingstime. Du bestemmer tidspunktet for din time selv, og blir hentet der du vil (i Tromsø). Etter kartleggingstimen får du et personlig opplæringsprogram med oversikt over antall timer du trenger og totalkostnad.

Last ned appen og kom i gang!
I appen vår kan du booke- og endre timer, få tilbakemelding fra trafikklærer, se din progresjon og øve på teorien!
/
FAQ
(c) 2021 Kör